Anasayfa » Biyografiler

Adını Feriha Koydum Dizi Oyuncuları

29 Ocak 2011 Yorum Yok
reklamlar

Adını Feriha Koydum Dizi Oyuncuları Show Tv Adını Feriha Koydum Dizi Oyuncuları – Adını Feriha Koydum Oyuncuları kimlerdir hakkında geniş çaplı bilgiler aşağıda yer alıyor. buyrun arkadaşlar inceleyiniz..

Adını Feriha Koydum 282x300 Adını Feriha Koydum Dizi Oyuncuları

Sedef Şahin (Doğum:14 Mayıs 1992, İstanbul), Özel pera güzel sanatlar liseside tiyatro ikinci sınıf öğrencisidir. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı. Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı. Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu oldu.Lc Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu.

2007-2008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı. Şu anda TRT 1 de “Mert’le Gert” adlı dizide oynamaktadır. 2010 yılında usta tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda görev almıştır.

Sedef sahin1 600×401 Adını Feriha Koydum Cansu (Sedef Şahin)

“Adını Feriha Koydum” Dizisinde Cansu Rolünü Canlandırmaktadır.

Dizileri

Patron Kim 2003
Avrupa Yakası 2004
Belalı Baldız 2005-2006 (Yeşim)
Sevgili Dünürüm 2007-2008 (Mine)
Adını Feriha Koydum 2011 (Cansu)

11 Eylül 1984 Günü İstanbul’da Doğmuştur.”Adını Feriha Koydum” dizisinde “Koray” rolünü canlandırmaktadır.

Orta ve lise öğretimini Bilge Kagan Lisesi’nde yaptı. Lisede Shakespeare’in Bir Yaz Gecesi Rüyasi’nda Lysander roluyle sahneye çıktı.

Provaları bitiremeden tiyatrodan kovuldu. Ancak katıldığı bir kaç provada oyunculuğu sevdi ve ertesi yil oynadığı Hababam Sınıfı’nda Akil Hoca roluyle ödul aldı. Liseyi tiyatro sayesinde bitirdi.

yusuf akgun Adını Feriha Koydum Koray (Yusuf Akgün)

2003 yilinda Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Tiyatro Bölümü’nü burslu kazandı. 2004 yılında Ortaoyuncular’da Ferhan Şensoy’un asistanı olarak çalıştı.

ilk filmi Balans ve Manevra’ya Engin Cezzar’in tavsiyesiyle dahil oldu.

14 Eylül 1988 Günü Ankara’da Doğmuştur.”Adını Feriha Koydum” dizisinde “Hande” rolünü canlandırmaktadır.

Bir çocuk güzellik yarışmasında birinci oldu ve ardından televizyon dünyasına girdi. Barış Manço Kültür Merkezinde tiyatro eğitim aldı.

Hande Adını Feriha Koydum Hande (Ceyda Ateş)

“Gurbet Kadını”, “Aşk Oyunu”, “Hayat Bilgisi” isimli dizilerde rol aldı. 2008 yılında Cem Yılmaz’ın A.R.O.G ve Çılgın Dersane Kampta sinema film’lerinde oynadı.

2010 Yılının Best Model of Turkey(Türkiye’nin en iyi modeli)’i Seçildi.

İstanbul Üniversitesi Peyzaj bölümü öğrencisi Çağatay Ulusoy yaklaşık 2 senedir Selin Boronkay ‘ın ajansında modellik yapıyor.

cagatay ulusoy1 Adını Feriha Koydum Emir (Çağatay Ulusoy)

En büyük hayalinin çok kaliteli dizilerde oynamak olduğunu belirten Çağatay Ulusoy‘u “Adını Feriha Koydum” dizinde Emir Rolüyle Göreceğiz..

Deniz Uğur, 1 Ocak 1973 Doğumlu(İstanbul Türkiye) sinema, televizyon ve tiyatro sanatçısı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı , Tiyatro Bölümü mezunudur.1997 yılında 9. Ankara Film Festivalinde Bir Erkeğin Anatomisi filmindeki rolü ile Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

Deniz Ugur Adını Feriha Koydum Sanem (Deniz Uğur)

“Adını Feriha Koydum” Dizisinde Sanem Rolünü Canlandıracaktır..

Metin Çekmez 26 Temmuz 1945 de İstanbul da dünyaya geldi. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Özel Gazetecilik mezunu olan sanatçı, 1962 yılında Hamlet oyunu ile tiyatroyla tanıştı. Usta çırak ilişkisi içinde bir “alaylı” olarak gelişimini sürdürdü. 1970 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları’nda kadroya girdi. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alıyor.

“Adını Feriha Koydum” Dizisinde Rıza Karakterini Canlandıracaktır.

metin cekmez Adını Feriha Koydum Rıza (Metin Çekmez)

Rol aldığı tiyatro oyunları

* Eskici Dükkanı 2007 Ergün Işıldar
* Kanlı Nigar(2003) Engin Gürmen
* Kuş Opearsyonu (2002) Macit Koper
* Sabaha Az Kala (2001) Yön: Neş’e Atakan
* Önce İnsan (2000) Yön: Şükrü Türen
* Koca Sinan (1998) Yön: Can Doğan
* Ağrı Dağı Efsanesi Yön: Ali Taygun
* Tatar Ramazan (1975) Yön: Türker Tekin
* Kurt (1965) Yön: Ergün Köknar
* Hamlet

Yönettiği tiyatro oyunları

*Utanç Dünyası

Filmografisi

*Adını Feriha Koydum – 2011
* Kuşdili – 2006
* Binbir Gece – 2006
* Köpek (dizi)- 2005
* Yürek Çığlığı – 2004
* Zümrüt (tv filmi) – 2004
* Baba (dizi) – 2003
* [[Komser Şekspir
* Güvercin (film) – 1999
* Kurtuluş (dizi) – 1996
* İz – 1994
* Zirvedekiler – 1993
* Süper Baba – 1993
* Gölge Oyunu – 1992
* Siyabend-ü Xece – 1991
* Sis – 1987
* Kurtar Beni – 1987
* Kurbağalar – 1985
* Namuslu – 1984
* Firar – 1984
* Yalancı Yarim – 1973
* Tatlı Dillim – 1972

Vahide Gördüm İzmirli, Yunanistan’dan göç eden bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımı olan Perçin, lisede grafik okur, daha sonra İktisat Fakültesine girer ama aklı oyunculuktadır. Sınavlarına girdiği 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazanır. Okul birincisi olarak bitirdiği DEU GSF Tiyatro Bölümü’nde, en büyük desteği hocası Özdemir Nutku’dan görür.

Mahallenin en güzel kızı olan Vahide Perçin, “ben evlenmeyeceğim” dedikten 2 ay sonra AST oyuncusu Altan Gördüm ile evlenir. O artık Vahide Gördüm’dür. Okuldan mezun olunca eşiyle birlikte Ankara’ya yerleşir ve AST’a girer. 1994′te kızları Alize dünyaya gelir. Daha sonra Devlet Tiyatrosu’nun teklifini kabul edip Adana’ya gider.

Vahide Gördüm 2003′de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım atar ve tanınır. Gördüm ailesi İstanbul’a yerleşir. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rölüyle seyirci karşısına çıkar. 2006′da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor’la başrolü paylaşır. Vahide Gördüm, 2007 yılından beri Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandırmaktadır.

2011 yılında Adını Feriha Koydum dizisinde Zehra karakterini canlandıracaktır.

vahide gordum 1024×682 Adını Feriha Koydum Zehra ( Vahide Gördüm)

Sahip olduğu ödüller

* Sanat Kurumu,Yılın En iyi Kadın Oyuncusu Ünvanı (1996)
* 14. Altın Koza Film Festivali, “En İyi Kadın Oyuncu” Ödülü (İlk Aşk) (2007)
* Magazin Gazetecileri Derneği Altın Objektif Ödülleri, “En İyi Tiyatro Oyuncusu” Ödülü (Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler) (2007)
* Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Yılın Ödülleri, “Yılın Kadın Oyuncusu” Ödülü (Kanal D Annem Dizisi) (2008)

Rol aldığı tiyatro oyunları

* Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler (2007)
* Ayrılık : (Behiç Ak)
* Cadı Kazanı
* Köse Dağın Köprüsü
* Fehmi Paşa Konağı
* Barış
* Oyunun Oyunu
* Macbeth
* Kızılırmak Karakoyun
* Pazar Gezintisi : (G. Mitchelle)
* Olağanüstü Bir Gece
* 403.Kilometre : (İsmet Küntay)
* Yer Demir Gök Bakır : (Yaşar Kemal)

Film

* Devrim Arabaları (2008) Suna
* İyi Seneler Londra (2007), Ferda
* İlk Aşk (2006) Nevin
* Anlat İstanbul (2004) Hürrem

Dizi

* Annem (2007) Zeynep Eğilmez
* Hırsız Polis (2005) Fulya
* Bir İstanbul Masalı (2003) Suzan Kozan
* Adιnι Feriha Koydum (2011)

1 Ekim 1990′da Gaziantep’te doğan Hazal Kaya liseyi İstanbul İtalyan Lisesi’nde okumuştur. Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi,Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir. 2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı. Aşk-ı Memnuda da Nihal karakterini canlandırmıştır.

feriha Adını Feriha Koydum Feriha (Hazal Kaya)

2011 yılının başlarında Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri dönecektir. Dizide Başrol oynacak ve Feriha adlı karakteri canlandıracak..

Kariyeri:

2006 Sıla Berrin
2006 Taşların Sırrı Bengü
2006 Acemi Cadı Pelin
2007 Genco Özge
2008-2010 Aşk-ı Memnu Nihal Ziyagil
2010 Behzat Ç. Berna
2011 Adını Feriha Koydum Feriha




Adını Feriha Koydum Dizi Oyuncuları yazısına ait etiketler :


Yorum Yaz!



Uyarı
Lütfen kuralları okumadan yorum yapmayınız.. uyarı

Lütfen aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurarak yorum gönderin...

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>